Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte waterdichte speakers

Waterdichte speakers

Wireless muziek luisteren en streamen vanaf een telefoon is niet meer weg te denken uit de maatschappij, zo ook bedrukte waterdichte speakers. Onze speakers worden aangestuurd door een bluetooth verbinding vanaf uw telefoon. Deze versterkt automatisch het geluid van uw telefoon en speelt dit af. Onze waterdichte speakers zijn allemaal oplaadbaar. Wij hebben speakers met zuignap, maar ook speakers met een handig haakje of een standaard in ons assortiment. Wilt u nog iets meer sfeer maken door kleur toe te voegen? Kies dan voor de waterproof speaker met led verlichting. Onze waterdichte speakers kunnen onder de douche gebruikt worden, maar ook in of bij het zwembad, het strand of een andere plek waar u zich bij het water bevindt.

Waterdichte speakers met logo

Onze waterdichte speakers zijn per speaker anders te bedrukken. Zo hebben wij speakers die in 1 kleur bedrukt kunnen worden maar ook speakers die in meerdere kleuren of zelfs in full colour bedrukt kunnen worden. Laat bijvoorbeeld uw logo, website of slogan op het boxje drukken. Bent u benieuwd hoe uw opdruk er op de waterdichte speaker uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale drukproef aan en laat u verrassen door onze studio! De waterdichte speakers met logo zijn al vanaf 10 stuks te bestellen.

Waterdichte speakers met opdruk

Waterdichte speakers zijn multimedia artikelen die lang gebruikt worden. Zeker wanneer deze bedrukt zijn met het logo van uw bedrijf of een andere opdruk laat u bij uw gebruikers een muzikaal prentje achter. Ook kunt u een leuke promotieactie koppelen aan de waterdichte speaker. Geef dit artikel bijvoorbeeld weg bij aankoop van uw product of dienst, of laat uw klanten sparen voor dit muzikale item. Een bluetooth waterdichte speaker is ideaal te gebruiken op de badkamer maar zal ook zeker de aandacht trekken als u op uw vakantiebestemming bent!

9,3
1 - 30 van 4 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 4 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021