Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Radio's

Radio’s zijn persoonlijke geschenken waar u mensen echt blij mee kunt maken! Wie houdt er namelijk nou niet van muziek luisteren? Op kantoor, in huis of op de werkplaats: een radio staat vaak te spelen op de achtergrond. Met een radio kunt u luisteren naar uw favoriete muziek en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Een radio is daarom niet alleen een erg leuk relatiegeschenk, maar ook een erg functioneel cadeau. U vindt bij ons een breed assortiment aan verschillende leuke en stijlvolle radio’s. Hierdoor zal er altijd een geschikte radio voor u tussen zitten. Uw klanten en relaties zullen urenlang luisterplezier hebben van onze radio’s!

Meer lezen >

Radio's online bestellen

De radio’s met bedrukking kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. Het bestellen van de radio’s is zowel bedrukt als onbedrukt mogelijk. Met een bedrukte radio zorgt u voor een origineel relatiegeschenk. U kunt de radio’s cadeau doen aan uw medewerkers als bijvoorbeeld een eindejaarsgeschenk. Zij zullen intensief gebruik maken van de radio en keer op keer herinnerd worden aan uw bedrijf. Dit is ook nog eens positief voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Radio's bedrukken

De radio’s kunnen bij ons bedrukt worden volledig naar uw wensen. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. Door de radio’s te laten bedrukken, geeft u ze een extra persoonlijke touch. Met de radio’s kunnen u en uw medewerkers altijd naar muziek luisteren. De radio’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een hoge kwaliteit muziek. Wie een radio met personalisatie ontvangt, weet zeker dat hij een zorgvuldig gekozen geschenk krijgt. Bent u benieuwd naar hoe de radio’s eruit zullen komen te zien met uw opdruk? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >